Laat jouw hart zien, vlag voor onze stad

De originele Hart voor Roosendaal vlag

Iedereen maakt zich op eigen wijze zinvol voor de stad, de mensen en bedrijven om zich heen. Zo hebben we de afgelopen weken een bemiddelende rol gespeeld in het leveren en maken van mondmaskers, de Berenjacht, levering van voedsel aan instanties, bekendheid geven aan ondernemers die nog steeds op een alternatieve manier open zijn enzovoorts. De rol die Hart voor Roosendaal probeert te vervullen wordt steeds meer gewaardeerd. In eerste instantie door warme berichten én mensen die hulp aanbieden. Aangeven hoe zij kunnen bijdragen. Die hulp kunnen we blijvend inzetten tijdens de crisis, voor onze eigen activiteiten of één van de andere maatschappelijke initiatieven in Roosendaal.

Als jij op jouw manier blijk van waardering wil uitspreken voor wat er allemaal gebeurt en op jouw manier een licht wil laten schijnen, kun je de Hart voor Roosendaal vlag laten wapperen. Deze is tegen kostprijs te koop voor € 17,50. Bestellen kan via info@hartvoorroosendaal.nl een persoonlijk bericht via onze FAcebookpagina of door te bellen met 0165-561122. De vlag wordt na betaling thuisbezorgd! Zo wapperen al steeds meer vlaggen in Roosendaal.

Related Posts

Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen